Waar pas je het gecentreerd boorsysteem toe?

nieuwe-put-rond-gereed

Putten in nieuwe wegen

Als er een nieuwe weg wordt aangelegd is het gecentreerd boorsysteem ideaal. Er wordt eerst asfalt aangebracht en daarna spoort ons team de putschachten op en boort een precies passend gat. Hierin worden de stelringen en de putrand aangebracht met mortels van Poltec zodat het eindresultaat optimaal is. Vanaf dag één beschikt u over superieure putten en de putten blijven zeer lang netjes.

Putten plaatsen in nieuwe wegen

putrand-in-beton

Putten in betonwegen

Een put in een betonweg of in een combinatiedeklaag is fundamenteel anders dan een put in asfalt. Met het gecentreerd boorsysteem kunnen wij putranden in beton en in combinatiedeklagen perfect aanbrengen. Onze boortechniek gebaseerd op diamanttechnologie stelt ons in staat ook door beton en andere harde lagen een strak boorgat te realiseren.

Putten in beton

putrand-in-rood-asfalt

Putten in rood asfalt

Een put in rood asfalt of zelfs op de grens tussen rood en zwart asfalt, zoals bij fietspaden of busbanen, is altijd lastig. Met het gecentreerd boorsysteem kunnen we door te boren een perfect gat maken in elke kleur asfalt. De putrand werken we in kleur af. Zelfs op de grens van twee kleuren asfalt kunnen we meerkleurig afwerken. Putten in een busbaan of fietsstrook zijn geen probleem voor ons.

Putten in rood asfalt

Enkele van onze tevreden klanten

gemeente-hilversum
gemeente-borne
gemeente-middelburg
gemeente-asten
gemeente-enschede-logo
gemeente-roosendaal
gemeente-noordenveld
gemeente-apeldoorn
amsterdam
gemeente-putten
gemeente-utrecht
gemeente-heerenveen