Voor wie is het gecentreerd boorsysteem?

Voor wegbeheerders bij gemeentes

Het gecentreerd boorsysteem is voor wegbeheerders die een definitieve oplossing willen voor verzakte en slecht aansluitende putranden. Putranden: wie zit er nou op te wachten? Het is een noodzakelijk kwaad omdat we nou eenmaal zo weinig ruimte hebben in Nederland. De riolering ligt in de meeste gevallen onder het wegdek, en putten zijn dan niet te vermijden. Dit zorgt voor een steeds terugkerend probleem: putten sluiten niet mooi aan, ze maken lawaai, ze verzakken en ze zorgen voor overlast en onveilige situaties. In uw rol als wegbeheerder is dit een van de regelmatige ergernissen. Gelukkig bestaat er een oplossing voor deze ergernis: het gecentreerd boorsysteem.

Meer weten? Spreek direct met een van onze specialisten

Voor wegbeheerders bij provincies

Provinciale wegen zijn de levensader van de Nederlandse economie. Vanuit het netwerk van snelwegen komt al het verkeer uiteindelijke op een provinciale weg terecht. Als wegbeheerder bij een provincie heb je dan ook een verantwoordelijke taak. Een put is dan iets waar je eigenlijk niet op zit te wachten. Toch moet je wel meewerken met de vele partijen die vechten om de schaarse vierkante meters die Nederland rijk is. Maar dan wel op een manier die optimaal is. Daar hoort continu zoeken naar nieuwe en innovatieve oplossingen bij. Het Gecentreerd Boorsysteem is zo'n oplossing. Speciaal voor wegbeheerders die de uitdaging van ruimte, veiligheid, geluid, duurzaamheid, kosten en esthetiek in evenwicht moet zien te houden. Met het Gecentreerd Boorsysteem is er nu een alternatief voor slechte putranden zodat als een put echt onvermijdelijk is, deze op een optimale manier kan worden aangebracht. Zodat u als wegbeheerder uw tijd en energie kunt besteden aan andere problemen dan verzakte putranden: u hebt toch al genoeg te doen?

Meer weten? Spreek direct met een van onze specialisten

Voor wegbeheerders bij de nationale overheid

Het wegennet is druk bereden in Nederland. Maar onder het wegennet is het ook druk. De schaarste vierkante meters zijn zo in trek dat allerlei partijen zich verdringen op een plaatsje onder het asfalt. Omdat dit de realiteit is zijn putten een noodzakelijk kwaad. Maar dan wilt u wel de beste oplossing voor een put, en niet een regelmatig terugkerende onderhoudspost, onveilige situaties en beschadigde wegen. U wilt een goede oplossing voor putten die lang meegaan en er netjes bij liggen. Het Gecentreerd Boorsysteem is speciaal voor deze situaties ontwikkeld.

Meer weten? Spreek direct met een van onze specialisten

Voor aannemers

Putten. U heeft ze liever niet. Maar u moet wel. U heeft een werk aangenomen om een weg te construeren of opnieuw te asfalteren, maar de realiteit is dat u te maken krijgt met allerlei partijen die leidingen en kanalen onder deze weg hebben. U zult er mee moeten leven, maar uw specialisme is effectief en efficient wegdek aanbrengen, en niet het realiseren van perfecte putten en putranden. Hiervoor heeft u uw vertrouwde onderaannemers die zich daarin specialiseren. Van den Broek in Heteren is daar als meer dan 75 jaar uw betrouwbare partner die steeds weer innoveert. Met het Gecentreerd Boorsysteem laat van den Broek weer eens zien een betrouwbare partner te zijn voor aannemers in de wegenbouw. U kunt zich concentreren op een optimaal wegdek, en van den Broek zorgt achteraf voor het boren van putschachten en de perfecte afwerking ervan. Dat is het Gecentreerd Boorsysteem.

Meer weten? Spreek direct met een van onze specialisten

Landelijke dekking

Onze teams komen overal in het land om putten te boren.

Gratis koffie

Als u in de buurt van Heteren bent, komt dan zeker even langs. Er is altijd een kopje koffie voor u en we vertellen u graag over de diensten die wij leveren.

Eigen innovaties

Wij zijn een innovatief bedrijf wat al jaren met vernieuwende, in eigen huis ontwikkelde innovaties op de markt komt.

Enkele van onze tevreden klanten

gemeente-hilversum
gemeente-borne
gemeente-middelburg
gemeente-asten
gemeente-enschede-logo
gemeente-roosendaal
gemeente-noordenveld
gemeente-apeldoorn
amsterdam
gemeente-putten
gemeente-utrecht
gemeente-heerenveen